Minuli dogodki

Naš stanovalec Ivan praznoval 95. rojstni dan

24 nov

Kljub vsem naporom in negotovosti si prizadevamo ujeti vsak trenutek življenja v žlahtnem pomenu besede. Naš stanovalec, g. Ivan B., je včeraj praznoval svoj 95. rojstni dan in tako postal naš najstarejši stanovalec. Razmeram primerno smo mu pripravili majhno presenečenje, mu čestitali in zaželeli, da bo tako klen in veder, kot je, širil pozitivno energijo v našem domu čim dlje. G. Ivan je pa presenetil tudi vse nas in nas danes, stanovalce in zaposlene, počastil s kosom torte.
Sicer pa je g. Ivan tudi zelo deloven, najraje je v naši delavnici, njegov najljubši izdelek pa so lične ptičje hišice. Dokaz njegove klenosti je tudi na pomlad preboleli kovid, katerega je komentiral z besedami, ki jih lahko tudi "poguglate":
"V primerjavi z vojno in lakoto, ki sem ju doživel, virus v mojem primeru ni bil nič posebnega". Njegov optimizen in vedrina nas naj vse spremljata in navdajata v zaupanjem v prihodnost.

Išči

Najnovejše objave

  • Zaprli dislocirano rdečo cono Zaprli dislocirano rdečo cono
    Danes je za nas zelo pomemben mejnik v dolgotrajnem boju proti Covidu, saj smo izpraznili in zaprli dislocirano rdečo cono. Zelo si želimo in upamo,…
  • Silvestrovo Silvestrovo
    Naši stanovalci so se nocoj v manjših skupinah po etažah poslovili od starega, ne preveč prijaznega, leta. Pokramljali smo o tem, kako so silvestrovali nekdaj,…
  • Pano o dogodkih izpred 30 let Pano o dogodkih izpred 30 let
    Pano v naši avli govori o velikih dogodkih izpred 30 let. Čestitamo ob Dnevu enotnosti in samostojnosti!