Minuli dogodki

Proslavili 19. obletnico doma

27 nov

Vsako leto smo v tem času obeležili in proslavili za nas pomemben dogodek, to je obletnico doma. Razmere nam žal ne dopuščajo, da bi organizirali našo običajno proslavo, povabili goste, nazdravili in se skupaj poveselili. Obletnico našega doma pa smo vendarle proslavili, tokrat 19-letnico, stanovalci in zaposleni. Vsak se je lahko posladkal s kosom okusne dietne domske »rojstno dnevne« torte po kateri slovijo naših vrli sodelavci iz kuhinje. Medsebojno spoštovanje, negovanje zaupanja in priznavanje dragocenosti vsakega izmed nas, pa je tisto lepo darilo, nevidno a čutno, ki ga dnevno podarjamo sebi in našemu domu.

In kaj so naše stanovalke povedale na današnji dan?

"Ob obletnici našega doma si želim, da bi še naprej tako pazili na nas. Vse zasluge gredo zaposlenim. Tu sem zadovoljna."

(Terezija M.)


"Vesela sem. Ko sem pri kosilu prejela torto in pismo, mi je bilo prijetno pri srcu. Dobili smo torto, na njej zastavico in direktorjevo voščilnico. Lepa gesta je to."

(Otilija S.)


"Vedela sem, da ima dom obletnico. Nisem pričakovala nič. Presenečenja sem bila zelo vesela. Torta je bila zelo dobra. Vesela sem, da me sin Milan in hčerka Marjana vsak dan pokličeta. Želim si, da bi se v domu spet lahko družili."

(Ida T.)

Vsi pa si v srcih želimo še eno veliko darilo, da bi epidemija minila in bi vsi skupaj, v domovih in izven njih, lahko zaživeli zopet mirno in polno življenje.

Vse dobro vam želi ekipa DSO Ljutomer

Išči

Najnovejše objave

  • Zaprli dislocirano rdečo cono Zaprli dislocirano rdečo cono
    Danes je za nas zelo pomemben mejnik v dolgotrajnem boju proti Covidu, saj smo izpraznili in zaprli dislocirano rdečo cono. Zelo si želimo in upamo,…
  • Silvestrovo Silvestrovo
    Naši stanovalci so se nocoj v manjših skupinah po etažah poslovili od starega, ne preveč prijaznega, leta. Pokramljali smo o tem, kako so silvestrovali nekdaj,…
  • Pano o dogodkih izpred 30 let Pano o dogodkih izpred 30 let
    Pano v naši avli govori o velikih dogodkih izpred 30 let. Čestitamo ob Dnevu enotnosti in samostojnosti!