Napovednik in obvestila

Obvestilo

Razsežnost okužbe v okolju in zdravstvenih ustanovah od koder prihajajo ali se vračajo naši stanovalci, kljub vsem vloženim naporom, vpliva tudi na naš dom. Rezultati brisov zadnji dni niso bili vzpodbudni, kot bi želeli, tako imamo tudi v našem domu 6 pozitivnih stanovalcev na Covid 19. Stanovalci so nameščeni v rdeči coni, ki smo jo v sodelovanju in z razumevanjem druge ustanove uredili izven doma. Okuženi stanovalci se počutijo dobro, nekateri kažejo blage znake bolezni.

Ostali stanovalci v domu so iz previdnosti začasno v sobni izolaciji, kjer jih obiskujemo in skrbimo za njihovo dobro počutje. V domu smo pričeli tudi z uporabo tako imenovanih hitrih testov, izvaja pa se tudi sistematično testiranje vseh zaposlenih v sodelovanju z ZD Ljutomer.
Stanovalci in zaposleni v teh dneh potrebujemo spodbudne besede in pozitivne misli. Upamo tudi na razumevanje in pomoč, v kolikor jo bomo potrebovali, zlasti iz lokalnega okolja. Zaposleni v DSO Ljutomer bomo naredil vse, da bo ta preizkušnja čim prej za nami, za naše stanovalce pa bo dobro poskrbljeno.

Bodimo in ostanimo zdravi,
vam želi ekipa DSO Ljutomer.

Več iz te kategorije: « Obvestilo Obvestilo o obiskih »

Išči

Najnovejše objave

  • Zaprli dislocirano rdečo cono Zaprli dislocirano rdečo cono
    Danes je za nas zelo pomemben mejnik v dolgotrajnem boju proti Covidu, saj smo izpraznili in zaprli dislocirano rdečo cono. Zelo si želimo in upamo,…
  • Silvestrovo Silvestrovo
    Naši stanovalci so se nocoj v manjših skupinah po etažah poslovili od starega, ne preveč prijaznega, leta. Pokramljali smo o tem, kako so silvestrovali nekdaj,…
  • Pano o dogodkih izpred 30 let Pano o dogodkih izpred 30 let
    Pano v naši avli govori o velikih dogodkih izpred 30 let. Čestitamo ob Dnevu enotnosti in samostojnosti!