Napovednik in obvestila

Obvestilo o obiskih Izpostavljeno

Zaradi slabšanja epidemioloških razmer bomo v naslednjih dneh (predvidoma do 12. 4.) izvajali dodatne ukrepe za ohranjanje varnega okolja naših stanovalcev. Svojce iz drugih regij posebej opozarjamo, da je ob eventuelnem obisku potrebno upoštevati pogoje za prehod meje regije (negativni test PCR, potrdilo o cepljenju ali prebolelosti Covid-19) ter to izkazati ob obisku.


V luči skupnih ukrepov prosimo, da svojci do 12. 4. domove zapuščate le v nujnih primerih, kar velja tudi za obiske v DSO. Obiskov sicer zaenkrat ne omejujemo, jih pa izvajamo pod obvladovanimi pogoji:
- obiski morajo biti vnaprej dogovorjeni in se najavijo na tel. št. 02 5851100 (recepcija) ali 051 346 199 (ga. Urška), najava obiska je med 8.00 in 9.00 uro ter 12.00 in 13.00 uro. Obiski so omejeni na eno zdravo osebo (praviloma najožji družinski član),
- obiski so razporejeni med 9.00 in 10.15 uro, ter med 13.15 in 16.00 uro, ob torkih do 16.45 ure.
- obiskovalec pri glavnem vhodu DSO pozvoni in počaka, da ga sprejme koordinator obiskov, ki poskrbi za ustrezno zaščito, ki jo obiskovalec dobi brezplačno. Obiskovalcu se izmeri telesna temperatura in se ga seznani s potekom obiska. Obiskovalec ob prihodu izpolni obrazec »Izjava obiskovalca«, v kolikor izpolnjuje pogoje, bo obiskovalec napoten oz. pospremljen do stanovalca.
- obiski se izvajajo v zimskem vrtu (izjemoma je možen obisk tudi v sobi stanovalca), omejeni pa so na 30 minut,
- dovoljeno je prinašanje nujnih osebnih in drugih predmetov, v primeru živil naj bodo ta v zaprti embalaži ali originalno zapakirana. Predmete boste predali pred pričetkom obiska koordinatorju obiska.
Zadovoljni smo, da je zdravstveno stanje stanovalcev stabilno in v domu nimamo okužb. Večina stanovalcev in zaposlenih je tudi precepljenih. Iz previdnosti, predvsem zaradi novih sevov virusa, smo kljub vsemu do 12. 4. uvedli tudi spremstvo za naše stanovalce, v kolikor zapustijo DSO.
Za informacije o stanovalcih lahko pokličete med 10.30-12.00 uro in 14.00-15.30 uro vsak dan na številke:
- 02 585 11 21 (1. nadstropje),
- 02 585 11 22 (2. nadstropje),
- 02 585 11 23 (3. nadstropje),
in BE Stročja vas 05 930 81 02.


V velikonočnem prazničnem času bomo našim stanovalcem poskušali ustvariti čim več domačega vzdušja, svojci jih lahko pokličete tudi po video klica ali jim pošljete e-sporočilo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (pripišite komu je namenjeno).


Želimo vam lepe velikonočne praznike ter vas pozdravljamo v upanju, da bo nadaljevanje pomladi vedro in sončno tudi v prenesenem pomenu besede.
Vodstvo DSO Ljutomer

Več iz te kategorije: « Obvestilo o obiskih

Išči

Najnovejše objave

  • Ustvarjalne delavnice ob velikonočnem času Ustvarjalne delavnice ob velikonočnem času
    Naši stanovalci radi ustvarjajo, velikonočni čas je za to še posebej primeren. Skupaj smo pobarvali kar 300 pisank, izdelali dekoracije in okrasili dom. Hvala sodelavkam…
  • Obvestilo o obiskih
    Zaradi slabšanja epidemioloških razmer bomo v naslednjih dneh (predvidoma do 12. 4.) izvajali dodatne ukrepe za ohranjanje varnega okolja naših stanovalcev. Svojce iz drugih regij…
  • Materinski dan Materinski dan
    Tudi na današnji praznik, materinski dan, smo kljub ukrepom, poskušali vsaj za trenutek ustaviti čas. Spomnili smo se naših dragih mater ter izmenjali plemenite misli…