Napovednik in obvestila

Obvestilo

Zaradi slabšanja epidemioloških razmer izvajamo v našem DSO naslednje ukrepe:
✅ Ob vsakem vstopu v naš dom se preverja pogoj PCT (zahteva se digitalno potrdilo glede prebolelosti, cepljenja ali testiranja).
✅Kljub izpolnjevanju PCT pogoja na obisk prihajajte le, če niste bili v tveganem stiku z okuženo osebo in ste zdravi, brez znakov okužbe, kot so nahod, izcedek iz nosu, kašelj, slabo počutje.
✅Ob vstopu v Dom si razkužite roke in pravilno namestite kirurško zaščitno masko.
✅V času obiska oz. nahajanja v domu je potrebno dosledno upoštevati vse ukrepe za preprečevanje prenosa virusa SARS-CoV-2: razkuževanje rok, brez dotikov, higiena kihanja in kašlja, pravilna uporaba kirurške zaščitne maske. Maske je potrebno uporabljati pravilno in tudi na zunanjih površinah območja doma. Skrbimo za medsebojno razdaljo 2 m.
✅ Pri posameznem stanovalcu sta lahko na obisku le 2 osebi hkrati, svojce prosimo, da se glede tega dogovorijo ter na obisk prihajajo izmenjaje in ne vsi v istem dnevu. Odsvetujejo se obiski otrokom in mladostnikom. Obiski se opravijo v pritličju doma, le izjemoma pri nepokretnem stanovalcu tudi v sobi.
✅Naročanje na obisk je potrebno za obiske v sobi svojca ali za obiske stanovalca, ki ga je potrebno pred obiskom posesti. Naročite se lahko na tel. št. 02 5851100 (recepcija) ali 051 346 199 (ga. Urška) med 8.00 in 9.00 uro ter 12.00 in 13.00 uro.
✅ Stanovalcem odsvetujemo izhode na katerih bi prihajali v stik z drugimi osebami ali vstopali v javne objekte oz. jih naj opravijo le v nujnih primerih, prav tako odsvetujemo obiske na domovih oz. obiske sorodnikov.
Hvala za razumevanje, ostanimo zdravi!?
Vodstvo DSO Ljutomer

Išči

Najnovejše objave

  • Obvestilo
    Zaradi zaostrenih epidemioloških razmer smo v našem domu še okrepili ukrepe glede preprečevanja in širjenja virusa SARS-Cov-2, in sicer:✅  Obiski stanovalcev so ustavljeni do torka…
  • Obvestilo glede obiskov
    Zaradi zaostrenih epidemioloških razmer smo v našem domu okrepili ukrepe glede preprečevanja in širjenja virusa SARS-Cov-2, in sicer:✅ obiski stanovalcev so ustavljeni do torka 18.1.2022.…
  • Obvestilo
    Zaradi zahtevnih epidemioloških okoliščin izvajamo v našem DSO naslednje ukrepe: ✅  Ob vsakem vstopu v naš dom se preverja pogoj PCT (zahteva se digitalno potrdilo…