Napovednik in obvestila

Obvestilo

V našem domu so ponovno možni obiski stanovalcev od srede, 26.1.2022. Glede na izredno slabe epdiemiološke razmere v državi so obiski možni ob upoštevanju naslednjih ukrepov:


✅ Ob vsakem vstopu v naš Dom se preverja izpolnjveanje pogja PCT (zahteva se digitalno potrdilo glede prebolelosti, cepljenja ali testiranja). Na obisk prihajajte le, če niste bili v tveganem stiku z okuženo osebo in ste zdravi, brez znakov okužbe, kot so nahod, izcedek iz nosu, kašelj, slabo počutje. Prav tako priporočamo, da se neposredno pred vsakim odhodom na obisk samotestirate ali opravite hitri test kljub temu, da izpolnjujete pogoj PCT.
✅ Obisk je omejen le na eno zdravo odraslo osebo na stanovalca. Priporočamo, da obisk traja do 30 minut. Priporočamo, da s svojimi bližnjimi, če je mogoče, čas raje preživite zunaj kot v zaprtih prostorih Doma.
✅ Pred obiskom se je potrebno dogovoriti za termin in naročiti na tel. št. 02 5851100 (recepcija) ali 051 346 199 (ga. Urška). Naročite se lahko med 8.00 in 10.00 uro ter 13.00 in 14.00 uro.
✅  Ob izvedbi obiska znotraj Doma je potrebno dosledno upoštevati vse ukrepe za preprečevanje prenosa virusa SARS-CoV-2: razkuževanje rok, brez dotikov, higiena kihanja in kašlja, stalna pravilna uporaba kirurške zaščitne maske. Maske je potrebno uporabljati tudi na zunanjih površinah območja doma.
Skrbimo za medsebojno razdaljo 2 m.
✅ Stanovalcem odsvetujemo izhode na dom k sorodnikom oz. izhode na katerih bi vstopali v javne objekte ter prihajali v stik z drugimi osebami (razen v času obvladovanega obiska v okolici Doma).
✅ Za videoklic s stanovalci se lahko naročite na prej navedeni številki za naročanje. Pakete, ki jih boste v recepcijo doma prinesli po 15. uri bomo stanovalcem oddali naslednji delovni dan.
Hvala za razumevanje, ostanimo zdravi! 

Vodstvo DSO Ljutomer

Več iz te kategorije: « Obvestilo Obvestilo »

Išči

Najnovejše objave

  • Križevski rogisti Križevski rogisti
    Zadnji "sredin dogodek" so se našemu povabilu ponovno prijazno odzvali Križevski rogisti pod vodstvom Mirka Herica. Sprostili smo se in uživali ob mehkih zvokih njihovih…
  • Naša kavarna Naša kavarna
    V naši kavarni, sredi čudovitega ambienta ljutomerskega Parka 1.slov tabora, smo ponovno obudili ponudbo slastnega nizkokaloričnega peciva. Za začetek vam ponujamo naše priljubljene kremne rezine.…
  • ga. Ljerka Zemljič ga. Ljerka Zemljič
    Na včerajšnjem sredinem dogodku smo gostili posebno gostjo, pravzaprav ni bila gostja od zunaj, bila je naša stanovalka v vlogi gosta. Stanovalci so lahko prisluhnili…