Napovednik in obvestila

Obvestilo za obiskovalce in svojce

Zaradi povečanega števila okužb s Sars Cov-2 v lokalnem okolju obveščamo svojce in obiskovalce, da z dnem 13. 7. 2022 v našem DSO preventivno veljajo naslednja pravila:

✅ v zaprtih prostorih DSO Ljutomer in BE Stročja vas je uporaba zaščitne maske (IIR ali FFP2) obvezna za obiskovalce in svojce.

✅ obiski so praviloma omejeni na dve zdravi osebi na stanovalca prav tako priporočamo, da obiskovalci med obiskom ne prehajajo k drugim stanovalcem.

✅ zaželeno je naročanje obiskov, predvsem v kolikor se bo obisk vršil v sobi stanovalca ali pa je stanovalca potrebno za obisk posesti na invalidski voziček. Za obisk se dogovorite na recepciji zavoda (tel. št. 02 585 11 00).

✅ obiskovalce in svojce naprošamo, da na obisk ne prihajate v kolikor ste bili v tesnem stiku s COVID 19 pozitivno osebo in v kolikor kažete znake respiratornih in črevesnih obolenj.

Hvala za razumevanje!

Vodstvo DSO Ljutomer

Več iz te kategorije: « Obvestilo

Išči

Najnovejše objave

  • Praznovanje 85. jubileja, msgr. Izidorja Veleberi Praznovanje 85. jubileja, msgr. Izidorja Veleberi
    Na današnji dan so stanovalci in zaposleni Bivalne enote z msgr. Veleberijem praznovali njegov jubilej v 85.letu. Dopoldne je potekala sv. maša ki jo je…
  • Kosilo na terasi Kosilo na terasi
    Naši stanovalci radi posedijo na terasi v senci brajd, še posebej, če pripravimo zunanje kosilo. Tokratno sredino kosilo je bilo posebej slovesno, saj smo ga…
  • Telovadba na terasi Telovadba na terasi
    Vsakodnevno poskrbimo, da se stanovalci razgibajo in krepijo telo z jutranjo telovadbo. ?‍♂️?‍♀️Prijetna jutranja temperatura in senca nam to umogoča, da izkoristimo čas za gibanje.…