Napovednik in obvestila

Obvestilo svojcem, stanovalcem in obiskovalcem

8. julij 2020 - Zaradi prisotne okužbe v občini Ljutomer in splošne slabše epidemiološke situacije ostaja naš dom do nadaljnjega zaprt za obiske in tudi izhode stanovalcev. Obiski stanovalcev so možni le v izjemnih primerih za kar se je potrebno prej dogovoriti.

Svojce naprošamo, naj stanovalcem ne prinašajo predmetov k ograji, ampak jih naj dostavijo na glavni vhod doma, kjer jih bomo sprejeli in varno dostavili stanovalcu. Srečanja svojcev in stanovalcev ob ograji parka niso dovoljena, saj ograja ne preprečuje možnosti prenosa virusa.

Svojci, ki želijo informacije o počutju stanovalcev lahko pokličejo med 10.30 - 12.00 uro in 14.00 - 15.30 uro vsak dan na številke:

 • 02 58 51 121 (1. nadstropje),
 • 02 58 51 122 (2. nadstropje) in
 • 02 58 51 123 (3. nadstropje).

Svojci lahko željo po video klicu ali druga sporočila stanovalcem sporočite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (pripišite komu je namenjeno) ali na tel. 02 58 51 100.

Glede na to, da je dom zaprt tudi za samostojne izhode stanovalcev bomo samostojnim stanovalcem glede na epidemiološko situacijo omogočali organizirane in vodene izhode s spremstvom v naravo. Prav tako bomo omogočili sprehajalne izhode nesamostojnim stanovalcem s spremstvom.

Vodstvo doma

Išči

Najnovejše objave

 • Iščemo sodelavko/ca v kuhinji
  ✅ V Domu starejših občanov Ljutomer nudimo zaposlitev novemu sodelavcu ali sodelavki v kuhinji doma za polni delovni čas. ✅ V kolikor ste po izobrazbi…
 • Uživali smo ob dalmatinski glasbi Uživali smo ob dalmatinski glasbi
  To soboto smo zaposleni in stanovalci lahko uživali v dalmatinski glasbi. Po daljšem premoru nas je ponovno obiskala Klapa Solaris iz Šibenika. S svojim izvajanjem…
 • S petjem nas je navdušil g. Zanjkovič S petjem nas je navdušil g. Zanjkovič
  Doživeli smo še en lep "sredin večer ". S svojim petjem je ponovno navdušil g. Blaž Zanjkovič. Ob spremljavi kitare je zapel kar nekaj domoljubnih…